SASKIA DE CLIPPELEER

Van nature uit ben ik een optimist en via het boek van Anthony Robbins ‘Je ongekende vermogens’ kwam ik achter de mechanismen van positief denken en gerichte actie. Na een 5 daagse training van Anthony Robbins was ik klaar om veranderingen zelf te realiseren. Deze kennis was fascinerend: zelf kunnen veranderen! Ook voeding kwam hierin te pas en dit sloot mooi aan bij mijn ingeplande studie in het Faché instituut te Laarne. Ik volgde daar met grote ogen de opleiding “orthomoleculaire voedingsconsulent”: een nieuwe wereld ging voor mij open! Er is dus werkelijk een verband tussen voeding en mijn lichaam en geest. Al lerende veranderde ik mijn manier van eten op een bewuste manier. Dit kwam ook ten goede van mijn man en dochter. Zo verloor mijn man ettelijke kilo’s en verdween de chronische pijn die hij in zijn knieën had.

Tijdens mijn zoektocht naar gezondere voeding kwam ik op een beurs terecht waar ik bij het buitengaan een magazine meekreeg : Happinez. Dit is een prachtig geïllustreerd magazine over hoe te leven met hart en ziel. Hierin stond een artikel met Eckhart Tolle over leven in het nu. Zijn zienswijze heeft mij bezield en heeft mijn bestaan op zo’n intense wijze verrijkt!

Ik wil zoveel mogelijk mensen het beste uit zichzelf laten halen: Be The Best You Can Be. Hier vind je alles wat Erik en ik voor jou kunnen betekenen.