Mentale Coaching

mentale coachingDit is een gezamenlijk project gebaseerd op onze 5 sleutels die we jou via persoonlijke gesprekken aanleren.
Jouw wil om te slagen zal ervoor zorgen dat onze kennis door jou bezield wordt waardoor vrede liefde en vreugde meer aanwezig zullen zijn in jouw dagelijks leven.

Sleutel 1:
Inzichten in jouw dagelijkse gedachten en handelingen aanleren zonder te graven in jouw verleden
Sleutel 2:
In kaart brengen van jouw zelfbeeld, van je onderbewuste patronen en mogelijke zelfsabotages.
Sleutel 3:
Voedingsadvies om voldoende energie blijvend te hebben op een constante basis.
Sleutel 4:
Herschrijven van je overtuigingen en onbewuste kaders.
Sleutel 5:
Het ontdekken van je ego

Deze 5 sleutels brengen je emotioneel evenwicht en dit is de staat van zijn waarin de wereld ons niet uit onze kracht kan halen. We willen allemaal hetzelfde bereiken: leren hoe wij de wereld naar onze hand kunnen zetten en dan hopen we dat we gelukkig, invloedrijk, gezond, rijk, vitaal en passievol zijn. Het liefst willen we in een staat van kracht zijn en dit vasthouden. Helaas is dit voor de meeste een ongrijpbaar droombeeld. Je zult eerst je eigen innerlijke wereld moeten leren kennen en beleven, voordat je werkelijk blijvend succes kent en gelukkig bent. Werken aan jouw Emotionele Evenwicht brengt je terug in je eigen balans waardoor je weer met meer kracht en passie in het leven komt te staan. Door hieraan te werken, gaat er een nieuwe wereld open. Een wereld waar wij niet hard hoeven te werken, waar we op het juiste moment op de juiste plaats zijn en mensen aantrekken die wij nodig hebben; mensen die ons ondersteunen en energie geven in plaats van energie van ons te nemen. Sommige mensen lijken met alles geluk te hebben, wel, die hebben het geheim ontrafeld om deze ogenschijnlijk ongrijpbare wereld naar hun hand te zetten. Onze missie is om zo veel mogelijk mensen die willen en daarvoor openstaan via allerlei concepten, technieken en tools te helpen het geheim te ontrafelen waardoor in hun leven Emotioneel Evenwicht bestaat op alle gebieden van het leven. Emotioneel Evenwicht is het middelpunt van waaruit succes makkelijker te bereiken is in alles wat je wilt.

Wil je werken aan jouw doel?